La CGT es manifesta el 8-M a Alacant

Com tots els anys, les afiliades i afiliats de la CGT d’Alacant hem eixit a manifestar-nos per la desaparició de les desigualtats entre dones i homes. En aquesta ocasió ens hem unit a la convocatòria unitària de la Plataforma Feminista.

Comunicació CGT Alacant

Milers de persones han respost a la convocatòria d’aquest Dia Internacional de la Dona Treballadora a la ciutat d’Alacant i han pres els carrers amb els seus crits, cartells, pancartes i banderes.

CGT marxà junt a Les Kellys de Benidorm exigint el fi de les violències masclistes, la igualtat salarial entre dones i homes i la fi del patriarcat, tot en un ambient festiu i de lluita mentre fèiem un recorregut que s’inicià a les escales de l’institut Jorge Juan i finalitzà amb la lectura del manifest a l’Esplanada.

Castellano

La CGT se manifiesta el 8-M en Alicante

Como cada año, las y los afiliados de la CGT de Alicante, hemos salido a manifestarnos por la desaparición de las desigualdades entre mujeres y hombres. En esta ocasión nos hemos unido a la convocatoria unitaria de la Plataforma Feminista.

Comunicación CGT Alicante

Miles de personas (12.000 según las organizadoras) han respondido a la convocatoria de este Día Internacional de la Mujer Trabajadora en Alicante y han tomado las calles de la ciudad con sus gritos, carteles, pancartas y banderas.

CGT marchó junto a Las Kellys de Benidorm exigiendo el fin de las violencias machistas, la igualdad salarial entre hombres y mujeres, y el fin del patriarcado, todo en un ambiente festivo y de lucha mientras desfilábamos por un recorrido que comenzó en las escaleras del Jorge Juan y acabó con la lectura del manifiesto, en la Explanada.

Publicado por cgtalacant

Somos la Federación Provincial de sindicatos de CGT Alacant. El sindicato libertario, solidario y autogestionado, por y para la clase trabajadora. ¡El sindicato que se atreve!

A %d blogueros les gusta esto: