Taller sobre la NO Reforma Laboral

Aquest dilluns 28 de març s’ha celebrat a la seu de la CGT d’Alacant el Taller sobre la Reforma Laboral pactada pels “agents socioeconòmics” i el govern “progressista”, que finalment fou aprovada en una inversemblant sessió del Congrés.

Comunicació  CGT Alacant

Organitzat per la Secretaria de Formació de la Federació Provincial de CGT, han assistit a aquesta sessió formativa afiliades i afiliats dels Sindicats d’Administració Publica i d’Oficis Varis d’Alcoi i d’Alacant que pertanyents a les Seccions Sindicals de Correus, Proctel amb Gamble, Generalitat, Universitat…

Obrí l’acte Charo Arroyo, Coordinadora de Memòria Llibertària, que destacà els aspectes negatius de les successives reformes laborals dels governs del PP i del PSOE, que segueixen mantenint a la darrera reforma laboral, no representant quasi gens millores per a les treballadores i treballadors, malgrat tota la campanya mediàtica amb que ens han venut la reforma.

A continuació, Teresa Ramos, del Gabinet Jurídic Confederal de la CGT, repassà els diversos apartats d ela llei, comentant que de quina mena afecta als drets de les treballadores, a la negociació col·lectiva i a l’acció sindical.

Després d’un descans, Teresa continuà explicant les implicacions de la llei i destacant que cal veure com s’interpreten diferents articles que encara no són suficientment clars com s’aplicaran.

El taller s’acabà amb un animat torn de preguntes que derivà en un debat sobre la pèrdua de drets que, davant la passivitat dels sindicats del règim, patim.

Des de la Secretaria de Formació ens informen que propera acció formativa, la presentació de la Guia Jurídica Sindical de la CGT, és el dia 12 d’abril a les 10:30 hores a la seu de la CGT, carrer José Reus García núm. 3 d’Alacant. Si estàs interessada o interessat, inscriure’t telefonant al 965 18 22 11 o escriu a alacant@cgtalacant.

Taller sobre la NO Reforma Laboral

Este lunes, 28 de marzo, se ha celebrado en la sede de la CGT de Alicante el Taller sobre la Reforma Laboral pactado por los “agentes socio-económicos” y el gobierno “progresista”, que finalmente fue aprobada en una rocambolesca sesión del Congreso.

Comunicación CGT Alicante

Organizado por la Secretaría de Formación de la Federación Provincial de CGT, han asistido a esta sesión formativa afiliadas y afiliados de los Sindicatos de Administración Pública y de Oficios Varios de Alcoi y de Alicante pertenecientes a las Secciones Sindicales de Correos, Proctel and Gamble, Generalitat, Universidad…

Abrió el acto Charo Arroyo, Coordinadora de Memoria Libertaria, que destacó los aspectos negativos de las sucesivas reformas laborales de los gobiernos del PP y PSOE, que se siguen manteniendo en esta última, no representando apenas mejoras para las y los trabajadores, pese a toda la campaña mediática con que se nos ha vendido la Reforma.

A continuación, Teresa Ramos, del Gabinete Jurídico Confederal de la CGT, repasó los distintos apartados de la ley, comentando de que manera afecta esta a los derechos de lxs trabajadorxs, a la negociación colectiva y a la acción sindical.

Tras un descanso, Teresa continuó explicando las implicaciones de la ley y destacando que hasta ver cómo se interpretan, algunos artículos todavía no quedan suficientemente claros cómo se van a aplicar.

El taller acabó con un animado turno de preguntas que derivó en debate sobre la pérdida de derechos que, ante la pasividad de los sindicatos del régimen, sufrimos.

Desde la Secretaría de Formación nos informan que la próxima acción formativa, la presentación de la Guía Jurídico Sindical de la CGT, será el 12 de abril a las 10,30 h en la sede de CGT de la Calle José Reus García nº 3 de Alicante. Si estás interesada/o, inscríbete llamando al 965 18 22 11 o escribe a alacant@cgtpv.org

Publicado por cgtalacant

Somos la Federación Provincial de sindicatos de CGT Alacant. El sindicato libertario, solidario y autogestionado, por y para la clase trabajadora. ¡El sindicato que se atreve!

A %d blogueros les gusta esto: