Xarrada/Debat sobre la Reforma laboral a Alcoi

Organitzat per No Més Precarietat Alcoià-Comtat amb la participació de CGT Alcoi, Intersindical y CCOO

Comunicació CGT Alacant

Al Centre Cultural Ovidi Montllor de la ciutat, a partir de les 19:30 hores, es celebrà l’interessant debat sobre la darrera NO Reforma Laboral, aprovada pel govern “superprogressista” amb la col·laboració imprescindible dels agents socioeconòmics (CCOO, UGT i CEOE).

Amb una gran assistència de públic que omplia de gom a gom la sal del Centre Cultural, els ponents exposaren als seus torns d’intervenció els arguments a favor (CCOO) i en contra (CGT i Intersindical) sobre la llei, que no aporta res a favor de les i els treballadors, restant a anys llum de les promeses electorals d’abolició de les lleis anteriors, que realitzaren socialistes i Unides Podem quan ens demanaven que els votéssem. I, atzarosament, agrada als empresaris.

Charla/Debate sobre la Reforma Laboral en Alcoi

Organizado por No Més Precarietat Alcoià-Comtat contó la participación de CGT Alcoi, Intersindical y CCOO

Comunicación CGT Alicante

En el Centro Cultural Ovidi Montllor de la ciudad, a partir de las 19,30 horas, se celebró el interesante debate sobre la última NO Reforma Laboral, aprobada por el gobierno «super-progresista» con la colaboración imprescindible de los agentes socio-económicos (CCOO, UGT y CEOE).

CGT continúa denunciando el fraude que es la NO Reforma Laboral

Con gran afluencia de público, que llenaba la sala del Centro Cultural, los ponentes fueron exponiendo en los turnos de intervención, los argumentos a favor (Comisiones) y en contra (CGT e Intersindical), sobre una ley que no aporta nada a favor de las y los trabajadores, quedándose a años luz de las promesas electorales de abolición de las leyes anteriores, que realizaron socialistas y Unidaspodemos cuando nos pedían que les votaráramos, y que casualmente encanta a los empresarios.

Publicado por cgtalacant

Somos la Federación Provincial de sindicatos de CGT Alacant. El sindicato libertario, solidario y autogestionado, por y para la clase trabajadora. ¡El sindicato que se atreve!

A %d blogueros les gusta esto: