Crida Fogueres Populars i Combatives 2022

Des de que es van crear les Fogueres Populars i Combatives a l’any 2005 fins a l’any 2019, gran quantitat de companyes han format part de la seua organització. Un any més, unes quantes supervivents del Comando Bakora, volem fer una crida per a que ens organitzem i prenem els carrers del 20 al 23 de juny. 

Asamblea Fogueres

Per això, volem convidar-vos, el diumenge 15 de maig a les 18:00 hores, a l’Ateneu Popular del Pla-Carolines, a una assemblea amb participació dels diferents col·lectius en els que hem pensat (per estar actius a la ciutat), i també a títol individual de qui vulga vindre.

Perquè seguim creient en el potencial que tenen aquestos espais de festa i lluita, on podem compartir, temps i experiències, les persones de diferents militàncies de la ciutat.

Per no allargar-nos més al correu, vos adjuntem un arxiu amb unes pincellades de la història de les Fogueres Populars i Combatives, i amb la proposta que vos llançem per a enguany (per favor, llegiu-lo també amb atenció). També vos deixem els principis mínims dels que pensem que hauriem de partir:

Base política-reivindicativa en el context d’una festa popular.
Anticapitalisme
Feminisme
Antiracista. No només cap a fora, sino que cap a dins també revisem les nostres actituts racistes i la de les nostres companyes.
Assembleari i amb uns principis de respecte mutu i comunicació no-violenta.
Autogestionat
Esperit comunitari i col·lectiu. Juntes, som més fortes, i pensem que és vital tindre aquesta concepció més global dels moviments socials per seguir teixint xarxes i afrontar els temps de crisis generalitzada que venen.
Intergeneracional
Defensa del territori
Implicació. Amb iniciatives, col·laborant amb d’altres, etc. El compromís, com sabem, és important per a que les dinàmiques de treball funcionen i per a crear ambients de treball bonics i constructius.

Moltes gràcies per l’atenció!! Quedem a l’espera de la vostra resposta, per saber si podreu, o no, vindre. En cas de que no pugueu vindre, ens podeu fer aplegar les vostres propostes d’activitats!

Publicado por cgtalacant

Somos la Federación Provincial de sindicatos de CGT Alacant. El sindicato libertario, solidario y autogestionado, por y para la clase trabajadora. ¡El sindicato que se atreve!

A %d blogueros les gusta esto: