La XX Marxa per la Desmilitarització de la Serra d’Aitana es celebrarà el diumenge 26 de maig

Desde el Grupo Antimilitarista Tortuga nos informan de las actividades para la XX Marxa per la Desmilitarització de la Serra d’Aitana que comenzará el domingo 26 de mayo a las 9 h. desde las puertas del Safari Aitana.

Posem en coneixement de totes les persones i grups interessats la informació que ara com ara tenim sobre la XX Marxa per la Desmilitarització de la Serra d’Aitana. Com podeu imaginar, en esta edició que és la número XX, volem que la Marxa es convertisca en un espai de trobada de persones i grups de totes les nostres comarques i en un cant a la Pau i la Naturalesa.

– La Marxa tindrà lloc el pròxim diumenge 26 de maig.

– S’iniciarà des de les portes del Safari Aitana a les 9’00 hores del matí.

– Des d’allí, marxarem caminant, aproximadament dos-tres quilòmetres, fins al Port de Tudons, lloc en el qual es troba l’accés a la base militar.

– En Tudons realitzarem un acte polític consistent en la lectura del manifest de la XX Marxa i alguna cosa més.

– A continuació tindrem un esmorzar popular (de cabaset) en la pineda que hi ha al costat de l’entrada de la base.

– Després de l’esmorzar ens traslladarem en els nostres vehicles fins a la zona recreativa d’Aitana «La Font de l’Arbre». Este àrea disposa d’arbres, taules i una font.

– A la Font de l’Arbre hi haurà una taula redona: «Record de la memòria de l’antimilitarisme i la noviolencia en el sud del País Valencià». Podran participar totes les persones i grups que ho desitgen. S’espera la presència del referent històric de l’Objecció de Consciència en temps de Franco, Arbre Agulló.

– Mentrestant, els qui ho desitgen, podran realitzar l’ascensió muntanyenca a la cimera de la Serra d’Aitana, la més alta de la província d’Alacant i segona del País Valencià (1558 m).

– La jornada acabarà amb un dinar de germanor a la mateixa Font de l’Arbre, també de cabaset. Encara que hi ha algunes taules en l’àrea, convé portar de casa taules i cadires plegables.

– En diferents moments podrem gaudir de les actuacions del cantautor Atípiko Inkonformista.

– Podeu portar materials dels vostres col·lectius per a compartir.

– Recordem que, per als qui ho desitgen, estem organitzant una tarde-nit d’acampada el dia anterior (dissabte 25) en l’àrea recreativa Font Major de Sella. Qui desitge acampar ha d’avisar a Tortuga (tortuga@nodo50.org) perquè puguem gestionar el permís municipal.

ATENCIÓ! Ens informen de que l’area Font Major de Sella està tancada per obres. L’acampada es manté a un altre puesto de Sella. Cal avisar a l’adreça de dalt per apuntarse i participar.

Les organitzacions convocants d’esta edició de la Marxa són les següents:

– Ateneu El Panical, Colla Ecologista la Carrasca, Mas del Potro, CSO Cals Flares i Col·lectiu 8 de Març, totes d’Alcoi i rodalíes.

– Biblioteca Social El Rebrot Bord, d’Albaida.

– Grup Antimilitarista Tortuga, d’Elx-Alacant.

– Margalló-Ecologistes en Acció, d’Elx.

– Alternativa Antimilitarista-Moc València.

– Col·lectiu Ecologista El Rentonar, de La Torre de les Maçanes.

– Plataforma Villena por la Paz.

– Grup Anarquista de La Marina, de La Marina Alta.

– Plataforma Elx per la Pau.

– Eco Xarxa L’Alacantí.

– Col·lectiu Anarquista de la Valldigna.

– Objectors de consciència de 1971.

– Ribonucléicos Teatro, Alacant.

Si pertanyeu a un grup que desitge ser convocant de la Marxa, encara que el cartell es tanca el dia 1 de maig, podeu apuntar-vos escrivint a tortuga (tortuga@nodo50.org). La condició que es demana és fer difusió de la marxa i participar en esta, com a mínim amb una persona. També compartir la sensibilitat ecologista i antimilitarista històrica d’esta marxa. Preferim que no hi haja entitats de la política partidista entre els grups convocants. Encara que estarem molt agraïdes si els seus integrants participen a títol personal. Moltes gràcies.

La XX Marxa per la Desmilitarització de la Serra d’Aitana se celebrará el domingo 26 de mayo

Des del Grup Antimilitarista Tortuga ens informen de les activitats per a la XX Marxa per la Desmilitarització de la Serra d’Aitana que començarà el diumenge 26 de maig a les 9 h. des de les portes del Safari Aitana.

Ponemos en conocimiento de todas las personas y grupos interesados la información que por ahora tenemos sobre la XX Marxa per la Desmilitarització de la Serra d’Aitana. Como podéis imaginar, en esta edición que es la número XX, queremos que la Marcha se convierta en un espacio de encuentro de personas y grupos de todas nuestras comarcas y en un canto a la Paz y la Naturaleza.

– La Marcha tendrá lugar el próximo domingo 26 de mayo.

– Se iniciará desde las puertas del Safari Aitana a las 9’00 horas de la mañana.

– Desde allí, marcharemos caminando, aproximadamente dos-tres kilómetros, hasta el Port de Tudons, lugar en el que se encuentra el acceso a la base militar.

– En Tudons realizaremos un acto político consistente en la lectura del manifiesto de la XX Marxa y alguna cosa más.

– A continuación tendremos un almuerzo popular (de cabaset) en la pinada que hay junto a la entrada de la base.

– Después del almuerzo nos trasladaremos en nuestros vehículos hasta la zona recreativa de Aitana «La Font de l’Arbre». Este área dispone de árboles, mesas y una fuente.

– En la Font de l’Arbre habrá una mesa redonda, o espacio para compartir la memoria histórica del pacifismo y antimilitarismo en nuestras comarcas. Podrán participar todas las personas y grupos que lo deseen. Se espera la presencia del referente histórico de la Objeción de Conciencia en tiempos de Franco, Arbre Agulló.

– Mientras tanto, quienes lo deseen, podrán realizar la ascensión montañera a la cumbre de la Serra d’Aitana, la más alta de la provincia de Alacant y segunda del País Valencià (1558 m).

– La jornada acabará con una comida de hermandad en la misma Font de l’Arbre, también de cabaset. Aunque hay algunas mesas en el área, conviene traer de casa mesas y sillas plegables.

– En diferentes momentos podremos disfrutar de las actuaciones del cantautor Atípiko Inkonformista.

– Podéis traer materiales de vuestros colectivos para compartir.

– Recordamos que, para quienes lo deseen, estamos organizando una tarde-noche de acampada el día anterior (sábado 25) en el área recreativa Font Major de Sella. Quien desee acampar debe avisar a Tortuga (tortuga@nodo50.org) para que podamos gestionar el permiso municipal.

¡ATENCIÓN! Nos informan de que el área Font Major de Sella está cerrada por obras. La acampada se mantiene en otro lugar de Sella. Es preciso escribir a la dirección de arriba para apuntarse y participar.

Las organizaciones convocantes de esta edición de la marxa son las siguientes:

– Ateneu El Panical, Colla Ecologista la Carrasca, Mas del Potro, CSO Cals Flares y Col·lectiu 8 de Març, totes d’Alcoi i rodalíes.

– Biblioteca Social El Rebrot Bord, d’Albaida.

– Grup Antimilitarista Tortuga, d’Elx-Alacant.

– Margalló-Ecologistes en Acció, d’Elx.

– Alternativa Antimilitarista-Moc València.

– Col·lectiu Ecologista El Rentonar, de La Torre de les Maçanes.

– Plataforma Villena por la Paz.

– Grup Anarquista de La Marina, de La Marina Alta.

– Plataforma Elx per la Pau.

– Eco Xarxa L’Alacantí.

– Col·lectiu Anarquista de la Valldigna.

– Objectors de consciència de 1971.

– Ribonucléicos Teatro, Alacant.

Si pertenecéis a un grupo que desee ser convocante de la marxa, aunque el cartel se cierra el día 1 de mayo, podéis apuntaros escribiendo a tortuga (tortuga@nodo50.org). La condición que se pide es hacer difusión de la marcha y participar en la misma, como mínimo con una persona. También compartir la sensibilidad ecologista y antimilitarista histórica de esta marcha. Preferimos que no haya entidades de la política partidista entre los grupos convocantes, aunque estaremos encantadas de que sus integrantes participen a título personal. Muchas gracias.

En Aitana, además, coincidiremos con esta otra actividad:

Publicado por cgtalacant

Somos la Federación Provincial de sindicatos de CGT Alacant. El sindicato libertario, solidario y autogestionado, por y para la clase trabajadora. ¡El sindicato que se atreve!